Meer resultaten voor Joomla

 
Joomla
Modules toevoegen of bewerken Joomla 3 handleiding.
Copyright 2009-2017 Joomla Website Designer KvK 34373741 Alle rechten voorbehouden. Joomla Website Designer is niet verbonden aan en is geen onderdeel van het Joomla! Project of Open Source Matters. De naam Joomla! wordt gebruikt met toestemming van Open Source Matters, de licentiehouder in de VS en andere landen.
cursus handleiding Joomla.
Oudere versies: Joomla 1.7 / 1.6 1.5. Joomla Maak je eigen template. Maak" zelf een template voor Joomla." Joomla is een prachtige gratis CMS, maar je hoort het wel vaker: je" kan de lay-out maar beperkt aanpassen" of je" ziet aan een site als het Joomla is.
Joomla! 3.8 Ontdek de nieuw toegevoegde functies aan het CMS Joomla!
Voorbereiden op Joomla! Een soepele migratie naar onze volgende hoofdversie. 3.8 bevat een Joomla! De core PHP classes zullen naar PHP namespaces verhuizen in Joomla! Om de ontwikkeling van extensies en de transitie te vereenvoudigen zijn de meerderheid van de core library classes al naar namespaces omgezet in Joomla!
Joomla! Wikipedia.
Versie 1.7.4 waarvan 4 in verband met een veiligheidslek ook op 24 januari 2012 is verschenen zal nog worden ondersteund tot 24 februari 2012. Joomla 1.5 wordt nog tot september 2012 ondersteund, grote veiligheidsproblemen zullen in ieder geval nog opgelost worden totdat Joomla 3.0 verschijnt.
Waarom Joomla, de belangrijkste voordelen op een rij.
Voor Joomla is tevens een zeer grote database aan extensies beschikbaar. Momenteel telt de officiƫle Joomla Extensie Directory ruim 8.000 Joomla extensies. Deze zorgen voor extra functionaliteiten zoals een nieuwsbrief, een webshop, fotogallerij, foto slideshow, gastenboek, video en/of muziek, extra talen, agenda, etc.
JoomlaNL Het laatste nieuws over Joomla in Nederland.
Matige prioriteit Core XSS Kwetsbaarheden bijkomende blokkeringen van toepassing op Joomla 3.0.0 tot en met 3.8.7 Meer informatie. Lage prioriteit Core Filterveld in com_fields maakt starten van acties via remotecode mogelijk van toepassing op Joomla 3.7.0 tot en met 3.8.7 Meer informatie.
De verschillen en overeenkomsten tussen Joomla! en WordPress.
WordPress heeft het imago eenvoudiger in gebruik te zijn dan Joomla! Wanneer een website is ingericht door een Joomla! specialist, is er nauwelijks een verschil in gebruiksgemak. Je kunt WordPress het beste zien als een uitgeklede Joomla! Laten we zeggen" Joomla!
De Nederlandstalige Joomla-portal.
Bekijk de volledige agenda. JoomlaCommunity.nl is de plaats voor het laatste Joomla nieuws, de nieuwste vertalingen, artikelen om aan de slag te gaan, de complete agenda, gebruikersgroepen en een behulpzaam forum om je wegwijs te maken in de wereld van Joomla.
Joomla! Downloads Bouw uw website met het Joomla! CMS.
De nieuwste versie van Joomla! is 3.8.10 en bevat de nieuwste en beste functies door de ontwikkelaars die Joomla ondersteunen. Bekijk de nieuwste versie aankondiging voor meer informatie. 3 Upgrade pakketten. Download het updatepakket dat u nodig heeft voor uw Joomla!

Contacteer ons