Op zoek naar WordPress?

 
WordPress
Deze 7 WordPress plugins installeren wij altijd MediaPlay.
Onbeveiligde WordPress websites zijn een geliefd doelwit bij hackers, een beetje extra beveiliging kan dus geen kwaad! Je kan WordPress op verschillende manieren verbeteren zodat je website veilig wordt. Eén daarvan is door het installeren van de WordPress plugin Wordfence.
Widgets toevoegen aan WordPress Drillster.
Voeg een interactief en adaptief leerelement toe aan je WordPress blog of website! Omdat WordPress je niet direct de HTML van je site laat veranderen, kan je niet zomaar de embed-code van een drill kopiëren en in een WordPress-site plakken.
Je WordPress website sneller maken met deze 9 tips Combell blog.
Van alle websites die een CMS gebruiken, is dat in bijna 60% van de gevallen WordPress, op afstand gevolgd door Joomla met 63%. WordPress is dan ook enorm krachtig, perfect aan ieders behoeften aanpasbaar en bovendien super gebruiksvriendelijk. De naakte WordPress op zich blinkt echter niet uit in snelheid.
Hoe maak ik mijn WordPress website sneller? Liesbeth Smit.
Naarmate je meer artikelen op je website zet en vaker paginas wijzigt komt er steeds een beetje afval mee: WordPress bewaart namelijk alle revisies van je paginas, SPAM berichten, trackbacks en pingbacks, en ook de berichten in je prullenbak in zijn database.
WordPress-website? Vandaag nog online Hostnet.
Bij WordPress kies je uit duizenden thema's. Wat je wensen ook zijn, je slaagt gegarandeerd. Mogelijkheden in WordPress. Het gebruiksvriendelijke CMS van WordPress biedt eindeloos veel opties. Of je nu een starter of ervaren websitebouwer bent. WordPress in het Nederlands.
Nederlands Download WordPress.
Is dit niet het geval dan zul je zien dat WordPress aangeeft dat er nieuwe vertaalbestanden te installeren zijn. Dit gaat automatisch, net als het updaten van WordPress, de plugins en de themas, en kan vanaf de update pagina jouwsite.nl/wp-admin/update-core.php geïnitieerd worden.
Savvii WordPress Deals Savvii WordPress Hosting.
Met de hulp van de WordPress handleiding bouw je binnen aanzienlijke tijd een prachtige WordPress website. In de handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het beste uit WordPress haalt. Wil jij ook gebruik maken van kortingen op deze mooie plugins?
Nederlands België WordPress.
Een WordCamp is een community dagconferentie over WordPress, ondersteund en georganiseerd door de WordPress community. WordCamp Antwerp wordt georganiseerd door een enthousiaste group van WordPress gebruikers met de Meetup group Antwerp als bakermat. WPMeetup Antwerpen is gestart in 2013 en brengt elke maand WordPress gebruikers bijeen.
WordPress websites Internetbureau Elephant.
Niet bij ons. We ontwerpen WordPress websites WordPress webshops met een volledige focus op de eindgebruiker. WordPress zien we als een middel en niet als een oplossing. Wij passen ons niet aan op WordPress, maar laten WordPress zich aanpassen op ons.

Contacteer ons